Σε εξέλιξη οι εργασίες στον οικισμό της Μονής

Σε εξέλιξη οι εργασίες στον οικισμό της Μονής

Στον οικισμό της Μονής και στα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Άι Γιώργη Χυμευτού, βρέθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Πατραμάνη, επιθεώρησε το δίκτυο ομβρίων που κατασκευάζεται για να διευθετηθούν τα νερά της βροχής, καθώς και τις εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, εργασίες που πραγματοποιούνται από πόρους του Δήμου με στόχο να αναβαθμίσουν την περιοχή και να την κάνουν πιο ελκυστική σε επισκέπτες.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Στο Δήμο Μαλεβιζίου έχουμε την χαρά να διαθέτουμε πάρα πολλές όμορφες περιοχές που μπορούν να λειτουργήσουν ως πόλος έλξης για τους επισκέπτες του τόπου μας. Μια από αυτές, είναι και η περιοχή του Άι Γιώργη Χυμευτού, εδώ στην πανέμορφη Μονή. Με τα συγκεκριμένα έργα που πραγματοποιούμε με πόρους του Δήμου μας, λύνουμε το πρόβλημα διευθέτησης των νερών της βροχής που πλημμύριζαν τον τόπο, αναβαθμίζουμε και βελτιώνουμε αισθητά τον χώρο, κάνοντάς τον πιο λειτουργικό και πιο ελκυστικό στους επισκέπτες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Πατραμάνη, καθώς και την τεχνική μας υπηρεσία για το πολύ καλό αποτέλεσμα».