Στο επίκεντρο ζητήματα των οδηγών ταξί

Στο επίκεντρο ζητήματα των οδηγών ταξί

Ζητήματα που σχετίζονται με την ομαλή κίνηση αλλά και την στάθμευση των ΤΑΧΙ μέσα στην πόλη του Αγίου Νικολάου, αλλά και στα γειτονικά διαμερίσματα, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με εκπροσώπους του συνδέσμου ιδιοκτητών ΤΑΧΙ.

Στην παραπάνω συνάντηση συζητήθηκε η τροποποίηση του σχεδίου για το στέγαστρο αναμονής στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ όπως έγινε γνωστό, σε συνεργασία με την ειδική σύμβουλο του δημάρχου κ. Ίριδα Περουλιού Σεργάκη, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, με στόχο το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

Επίσης υπήρξε μια μακρά ανταλλαγή απόψεων για τις υφιστάμενες θέσεις στάθμευσης, την πιθανή δημιουργία νέων καθώς και την τοποθέτηση συμπληρωματικών ενημερωτικών πινακίδων, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του συνδέσμου κ.κ. Κουρκούτης Νικόλαος (πρόεδρος), Πάγκαλος Γεώργιος (αντιπρόεδρος), Τυράκης Ιωάννης (Γραμαμτέας), καθώς οι : Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου κ Ίρις Περουλιού – Σεργάκη και ο Γ.Γ του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Γιάννης Στεφανάκης Σωματείο Ειδικών Φρουρών, όπου εξέθεσαν τα προβλήματα της υπηρεσίας τους, όπου από υπηρεσία εξυπηρέτησης του κοινού με την παρουσία τους στην ελληνική ύπαιθρο έχουν μετατραπεί σε φρουρούς των κτιρίων της αστυνομίας, Μου ζήτησαν να κάνω παρέμβαση και τοπικά και κεντρικά γιια να βελτιωθεί αριθμητικά η δύναμη αλλά και ν΄αλλά και νάλλάξει το λειτουργικό σχήμα ούτως ώστε να μπορούν πράγματι να είναι στην υπηρεσία του πολίτη . Τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω μια προσπάθεια ώστε να έχουμε καλύτερη παρέμβαση αστυνόμευσης σε όλα τα επίπεδα όσο γίνεται στις σημερινές συνθήκες.