Συνεργασία για την στήριξη του έργου του Πανεπιστημίου Κρήτης

Συνεργασία για την στήριξη του έργου του Πανεπιστημίου Κρήτης

Την συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης ζήτησαν σε επίσκεψη τους στον Περιφερειάρχη  Σταύρο Αρναουτάκη  ο Πρόεδρος και μέλη του νεοεκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου φίλων Ηρακλείου του Πανεπιστημίου. Στην συνάντηση το νέο Προεδρείο, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για  τους σκοπούς του συλλόγου, ο δε κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε όλους για την συνάντηση, εξέφρασε την θέληση του για συνεργασία με το νέο Προεδρείο του συλλόγου ενώ τόνισε την διαχρονική συνεργασία και στήριξη της Περιφέρειας στην λειτουργία και στο έργο του Πανεπιστημίου, όπως και την συνεργασία με όλα  τα  Εκπαιδευτικά  και Ερευνητικά Ιδρύματα του νησιού.

Το νέο Δ.Σ του συλλόγου φίλων του Πανεπιστημίου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την εποικοδομητική συνάντηση στην Περιφέρεια με τον  Πρόεδρο Νίκο Ματζαμπετάκη να ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Αρναουτάκη για το έμπρακτο -όπως είπε-ενδιαφέρον και στήριξη του στα ζητήματα που αφορούν το Πανεπιστήμιο αλλά και στην προβολή ταυτόχρονα του έργου του. Ο κ. Ματζαμπετάκης αναφερόμενος στο σύλλογο παράλληλα πρόσθεσε ότι, «από τα δύσκολα χρόνια του Πανεπιστημίου ο σύλλογος με την ίδρυση του το 1979 ήταν αρωγός και συμπαραστάτης του Ιδρύματος. Εμείς συνεχίζουμε και σκοπεύουμε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις δράσεις μας για ένα Πανεπιστήμιο ανοιχτό στη κοινωνία προβάλλοντας ταυτόχρονα τα επιτεύγματα και το έργου του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Στην συνάντηση στην Περιφέρεια, παράλληλα με τον πρόεδρο συμμετείχαν η Αντιπρόεδρος Λένια Καστρινάκη, η Γεν. Γραμματέας Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, ο ταμίας Κώστας Βαρβεράκης, η εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Παπαδάκη, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ηρακλείου Ζαν Ανδρέα Καραντσίνι (εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού) η εκπαιδευτικός Αντωνία Κοκοτσάκη, η γιατρός Δαρεία Τσαγκαράκη, ενώ λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ο συγγραφέας Στέλιος Βισκαδουράκης, η  Θεανώ Μεταξά, και ο Δρ. Μανόλης Δρακάκης.