ΤΕΕ: Ημερίδα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό την Τετάρτη

ΤΕΕ: Ημερίδα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό την Τετάρτη

Hμερίδα με θέμα «Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών – αναδιάρθρωση και εξυγίανση επιχειρήσεων στο δρόμο της ανάπτυξης» διοργανώνει αύριο Τετάρτη το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό, η εκδήλωση φιλοδοξεί να παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο αλλά κυρίως να αναδείξει τις πρακτικές πλευρές των νέων διαδικασιών, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, να επισημάνει προβλήματα και αδυναμίες και να διερευνήσει εφικτές λύσεις.

Οι τεχνικές εταιρείες και οι επιχειρήσεις του τεχνικού κόσμου της χώρας έχουν κάθε συμφέρον να διερευνήσουν τις δυνατότητες που τους δίνει το νέο πλαίσιο – και μπορούν να μάθουν περισσότερα από την εκδήλωσή μας. Επίσης η συμβολή των μηχανικών στα θέματα ακινήτων που θα εντάσσονται στις νέες διαδικασίες είναι σημαντική, πρόσθεσε.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν, μεταξύ άλλων, οι Φώτης Κουρμούσης (Ειδικός Γραμματέας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους), Κωνσταντίνος Κόλλιας (Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας), Νικόλαος Κανελλόπουλος (Δικηγόρος και Γεν. Γραμματέας ΟΠΕΜΕΔ), Χαρούλα Απαλαγάκη (Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών) και εκπρόσωποι τραπεζικών ιδρυμάτων, ενώ μετά το πέρας των τοποθετήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, στις 11:00 το πρωί, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ, Νίκης 4 (Πλατεία Συντάγματος) (1ος όροφος), στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΙΔΑ: «Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών – αναδιάρθρωση και εξυγίανση επιχειρήσεων στο δρόμο της ανάπτυξης», Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 – ΤΕΕ, Αίθουσα Εκδηλώσεων ΤΕΕ, Αθήνα, Νίκης 4, 1ος όροφος

Ενδεικτικό Πρόγραμμα:

11:00-11:15   Προσέλευση – Έναρξη Εργασιών

11:15-11:30   Χαιρετισμός Προέδρου ΤΕΕ Γιώργου Στασινού

11:30-12:00   Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας

της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

12:00-12:15   Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

12:15-12:30   Χαρούλα Απαλαγάκη, Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

12:30-12:45   Θεόδωρος Καλαντώνης, Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος & Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της EUROBANK

12:45-13:15   Εκπρόσωποι Τραπεζών

13:15-13:30   Νικόλαος Κανελλόπουλος, Δικηγόρος και Γεν. Γραμματέας ΟΠΕΜΕΔ

13:30-14:30   Συζήτηση